Waar blijft de tijd? Moet ik nog meer doen?

Soms als ik aan mensen vertel over de mindfulnesstraining die ik ga geven, vertellen ze dat 2,5 uur per sessie wel heel lang is. Dan ben je je hele avond kwijt. En dan moet je ook nog elke dag oefeningen doen! Je moet al zoveel op een dag en dan komt dit er óók nog bij! 📃

Tijd mindfulnesstraining

Dan moet ik vaak denken aan René Gude die ooit zei; ‘het leven is soms best een gedoetje’. En het is goed om dat op te merken.
Mindfulness helpt je om zaken helderder te zien en op een andere manier te kijken naar jezelf. In plaats van het leven nog voller te maken, helpt het je om even stil te staan; zowel letterlijk, als figuurlijk. Meer weten? 💻 Kijk op Wat is mindfulness?

Wat helpt jou op een dag waarop het leven ‘soms een gedoetje’ is? Muziek? Sporten? Telefoon uitzetten? Iemand bellen? In bad zitten? Iets anders?
Laat het hieronder weten in de reacties!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *